+ 382 33 441 000
info@avalaresort.com
Mediteranska br.2

Rezervišite odmah!

Za sve rezervacije putem našeg web sajta poklanjamo Vam 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije . Opustite se i oslobodite se stresa u našem SPA centru!
Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu
BESPLATAN TRANSFER od aerodroma u Tivtu do hotela u periodu Novembar – Februar za sve direktne rezervacije putem našeg web sajta ili službe
rezervacija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Konferencije i seminari

Mice
Nudimo vam odlične uslove za konferencije, a isto tako i prostrane sale opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, luksuznim dekorom za provodjenje proslava, sa besprekornim detaljima.

Avala Resort&Villas je odličan izbor za organizaciju uspješnih i divnih dogadjaja.

VJENČANJE U AVALA RESORT & VILLAS

avalaweddings eng

U hotelu Avala Resort and Villlas vjerujemo da bi Vaš veliki dan trebalo da bude izraz vaše jedinstvene ljubavi. Bilo da je to cvijeće, hrana ili stilski dekor – stvaranje proslave koja donosi viziju života je naša specijalnost. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posjetioce Crne Gore. Izgradili smo hotel koji je jedinstveni izraz savremenog putovanja i savremenog življenja.

SPECIJALNA PONUDA MICE

MICE1

 

Nudimo Vam odlične uslove za konferencije, a isto tako i prostrane sale opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, luksuznim dekorom za provođenje proslava, sa besprekornim detaljima. Avala Resort & Villas je odličan izbor za organizaciju uspješnih i divnih događaja.

Mice 05
Mice 06
Mice 07
Mice 08
Mice 09
Mice 10
Mice 11
Mice 13
Mice 14
Mice 15

 

Postavke konferencijske sale

 

Avala Mice 01
Avala Mice 02
Avala Mice 03
Avala Mice 04
Avala Mice 05
Kliknite ovdje da pogledate kapacitete

VIRTUALNA TURA