+ 382 33 441 000
info@avalaresort.com
Mediteranska br.2

Rezervišite odmah!

Za sve rezervacije putem našeg web sajta poklanjamo Vam 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije . Opustite se i oslobodite se stresa u našem SPA centru!
Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu

PHYT’S SPA I WELLNESS

Phyts 01
Dm

Opustite se i udovoljite sebi pažljivo odabranim rasponom tretmana ljepote i masaža u našem ekskluzivnom Spa & Wellnes centru. Naši stručni terapeuti su Vam na raspolaganju. Umirujuće sobe za masaže i tretmane lica i tijela, opuštajući prostor, unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna i parno kupatilo - mala oaza opuštanja i podmlađivanja.. Uživajte na nekoliko opuštajućih sati ili cijeli dan, uživajte u izuzetnim tretmanima i vrhunskoj usluzi.

Predlažemo masaže , tretmane lica i tijela kao I pakete organske francuske kozmetičke kuće PHYT’S , sa individualnim potrebama svakog gosta koji će vas osnažiti i opustiti , dati vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost.

Naši fitnes treneri će vas provesti kroz trening za fizičku spremnost i zdravlje, vitalnost i snagu, ravnotežu i mršavljenje.

PHYT’S ORGANIC BIO COSMETIC ACTIVE
Uvoznik i distributer za Crnu Goru.

DR MORE SUPLEMENTI - SNAGA IZ MORSKIH DUBINA

Prirodni suplementi za jačanje imuniteta vašeg organizma, zglobove i hrskavicu, blagostanje muškog i ženskog organizma kao i detoksikaciju.

Popust 20% na sve SPA tretmane za on line rezervaciju!

Rezervišite putem Web sajta SPA tretmane i ostvarite 20% popusta na sve spa usluge. Plaćanje se vrši po dolasku u SPA centar. Ovo važi za goste hotela. Spoljni gosti sa potvrdom rezervacije, će dobiti i instrukcije za plaćanje rezervisanih usluga preko računa. Ponuda se odnosi kako na goste hotela tako i na spoljne goste. Navedene cijene su sa popustom. Tajlandska masaža , 90 min i kraljevska masaža sa 4 ruke ne podležu popustu. PDV je uključen u cijenu. Za sve informacije ne ustručavajte se da nas kotaktirate na Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona: +382 33 441 541
KLIKNITE OVDJE DA ZAKAŽETE SPA TRETMAN SA POPUSTOM

BAZEN I TERETANA 09:00-21:00 - zimsko radno vrijeme

Članarina uključuje upotrebu bazena, teretane, đakuzija, turskog kupatila i saune (od 16:00 - 20:00 h), ormarić u svlačionici sa peškirom i bade mantilom.

Dnevna karta: 20€ / važi za ulazak jednom dnevno.

Nedeljna karta: 5 dolazaka 60€ / ovu kartu možete koristiti bilo kada u toku jednog mjeseca i nije ograničena na 1 osobu.

Mjesečna karta: 150€ / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta.

Tromjesečna karta: 350€ (uz svaku kupljenu kartu dobijate masažu od 30 minuta na poklon) / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta.

Šestomjesečna karta: 500€ (uz svaku kupljenu kartu dobijate masažu od 45 minuta na poklon) / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta.

Djeca do 7 godina imaju besplatan ulazak /preko 7 godina se naplaćuje puna cijena, uvijek u pratnji roditelja.

Djeca do 14 godina ne mogu koristiti teretanu.

Bazen i teretana su zatvoreni za spoljne goste u periodu od 1.05. do 1.10. svake godine.

Kupljene karte ne mogu biti refundirane.

PHYT’S BIO ORGANSKA KOZMETIKA
Uvoznik i distributer za Crnu goru

Phyts 02
Phyts 03
Spa 01
Spa 02
Spa 03
Spa 04
Spa 05
Spa 06

VIRTUALNA TURA